το Τρένο στο Ναύπλιο

Print

Αγαπητοί  Συμπολίτες,

Με την ευκαιρία της εκπόνησης του ΓΠΣ της πόλης μας γίνεται και πάλι επίκαιρο το ζήτημα της ενεργοποίησης της γραμμής του τραίνου Αθήνα –Ναύπλιο.

Ο ρόλος της πόλης μας σαν πολιτιστικού πόλου, με το μέτωπο στραμμένο στη διεκδίκηση του τίτλου της πολιτιστικής πρωτεύουσας, μας καλεί να υποστηρίξουμε το αίτημα μας της επανεκκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα –Ναύπλιο.

Ο λόγος για τον οποίο ο ΟΣΕ θεώρησε απαραίτητη τη διακοπή της λειτουργίας της γραμμής ήταν η χαμηλή ζήτηση από και προς το Ναύπλιο. Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί θα καταδείξει την εν δυνάμει ζήτηση από και προς την πόλη μας και ως εκ τούτου τη βιωσιμότητα της γραμμής.

Σας καλώ λοιπόν με τη συμμετοχή σας στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου να αποδείξετε ότι η πόλη μας, μέσα στους δύσκολους καιρούς της κρίσης, απαιτεί και μια άλλη εναλλακτική στις μετακινήσεις των κατοίκων της.

Με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αυτού διεκδικούμε το δικαίωμα στη μετακίνηση και ανοίγουμε τους ορίζοντες μας στην ανάπτυξη.

 

Ο Δήμαρχος

Δημήτρης Κωστούρος

 

 

 

Συνδεθείτε για να λάβεται μέρος στη συμμετοχική διαδικασία.

την ομάδα διαβούλευσης συγκροτούν οι: Βασενχόβεν Λουδοβίκος Καθ. ΕΜΠ, Γιαουτζή Μαρία Καθ. ΕΜΠ, Γραμματικογιάννης Ηλίας  Διδάκτωρ ΕΜΠ (κατασκευαστής πλατφόρμας διαβούλευσης) .
2014-01-08-16-47-54 ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ Γ.Π.Σ @ ΣΧΟΟΑΠ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Με την από 19-08-2003 σύμβαση που υπογράφθηκε από τον νόμιμο εκπρόσωπο του  Δήμου Ναυπλίου, και τον εκπρόσωπο της σύμπραξης γραφείων μελετών  Δ. Μαραβέα και Παναγιώτη  Ντόντου ανατέθηκε  η εκπόνηση της μελέτης με...
odigies-diavouleysis Κατά την εγγραφή σας στην πλατφόρμα διαβούλευσης καλείστε να επιλέγετε όνομα χρήστη με λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες το οποίο να έχει την ακόλουθη μορφή: όνομα.επίθετο, π.χ. Ηλίας.Γραμματικογιαννης ή Ilias.Grammatikogiannis. Η ενεργοποίηση των λογαριασμών γίνεται σε μερικά...

Επισκέπτες

Greece 82.7% Greece
United States 8.5% United States
Cyprus 2.9% Cyprus
Russia 1.1% Russia
United Kingdom 0.8% United Kingdom
Germany 0.6% Germany
Korea (South) 0.4% Korea (South)
Netherlands 0.4% Netherlands
Italy 0.3% Italy
Belgium 0.2% Belgium
France 0.2% France
Bulgaria 0.2% Bulgaria
Australia 0.2% Australia
Egypt 0.2% Egypt
Austria 0.2% Austria
Σύνολο:  52  χώρες

039615

Σήμερα:13
Εχθές:30
Στην εβδομάδα:13
Πριν μια εβδομάδα:109
Στο μήνα:207
Πριν ένα μήνα:288

Tuesday the 20th. Web based participatory planning platform
2013

©

Using free template: QualityJoomlaTemplates.com